
Workshop je určen studentům potravinářských a chemických oborů, pedagogům a ostatním zájemcům o membránové technologie a jejich praktické využití.
Program workshopu:
10:00 - 10:30 | Úvod do membránovových procesů - Ing. Hana Jiránková, Dr. (Univerzita Pardubice) |
10:30 - 11:00 | Uplatnění membránových procesů při zpracování mléka - Doc. Ing. Ladislav Čurda, CSc. (ÚMTK VŠCHT Praha) |
11:00 - 11:30 | Využití membránových procesů při zpracování syrovátky - Doc. Ing. Jiří Štětina, CSc. (ÚMTK VŠCHT Praha) |
11:30 - 11:45 | Přestávka |
11:45 - 12:15 | Odsolení syrovátky pomocí ED - Ing. Jan Kinčl (MemBrain s.r.o.) |
12:15 - 12:45 | Zkušenosti s nanofiltrací kyselé syrovátky - Ing. Petr Payer (Madeta a.s.) |
V případě Vašeho zájmu zúčastnit se workshopu, vyplňte přiloženou závaznou přihlášku a odešlete jí do 30.4. na adresu info@czemp.cz
Přidat komentář