Program workshopu:
8:00 - 9:00 Registrace účastníků
9:00 - 9:05 Zahájení workshopu
9:05 - 9:40 Představení Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně prof. Ing. Vladimír Sedlařík, Ph.D. (UTB ve Zlíně)
9:40 - 10:10 Zpracování syrovátky pro potravinářské a nepotravinářské účely s použitím membránových procesů Ing. Jan Drbohlav, CSc. (VÚM s.r.o. Praha)
10:10 - 10:30 Zpracování solného koncentrátu po demineralizaci syrovátky pomocí elektrodialýzy Ing. Jiří Ečer (MemBrain s.r.o.)
10:30 - 11:00 Přestávka
11:00 - 11:30 Využití membránové destilace v průmyslu Ing. Antonín Bervic, Ing. Marek Šír, Ph.D. (VŠCHT Praha)
11:30 - 12:00 Využití membránových separací ve zpracování zeleninových a ovocných šťáv Ing. Vladimír Pour, CSc. (VŠCHT Praha)
12:00 - 12:30 Nanovláknité struktury pro mikrofiltrační membrány Ing. Dušan Kimmer, CSc. (UTB ve Zlíně - CPS)
12:30 - 12:35 Závěr workshopu
Přidat komentář